Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Cudownie kremowy sernik na ciasteczkowym spodzie z wyczuwalną nutą pistacji i...
Odsłon: 1153
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 662
Sycylijski przepis, u mnie posłużył za inspiracje do pysznego makaronu.
Odsłon: 238
Cudownie kremowy sernik na ciasteczkowym spodzie z wyczuwalną nutą pistacji i...
Odsłon: 1153
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 662
Sycylijski przepis, u mnie posłużył za inspiracje do pysznego makaronu.
Odsłon: 238
Składniki
mieszamy smietane z cukrem i teraz tak dodajemy skorke otarta z obu cytry i sok z jednej bez pestek mieszamy gotujemy na wolnym ogniu czesto mieszajac do zagotowania,odstawiamy,przelewamy do malych szklanych miseczek i zostawiamy do ostygniecia gdy juz ostygna przykrywamy folia spozywcza kazda miseczke z osobna i wstawiamy do lodowki na okolo 8 godz do sciagniecia
podawac z maslanymi ciasteczkami -SMACZNEGO