Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 83
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 145
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 83
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 145
Składniki
Jajka,cukier,mąkeoraz proszek icukier waniliowy ucieramy mikserem na gładką masę.Następnie dodajemy rozpuszczoną i przestudzoną margarynę to wszystko razem łączymy.Ciasto wylewamy do tortownicy,zostawiamy 2 łyżki i dodajemy kakao.Ciemną masę wylewamy na środek tortownicy.Pieczemy w temperaturze 180-200 stopni 45 minut.