Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj prosta pieczeń wieprzowa pieczona na patelni. Pieczeń bardzo miękka i...
Odsłon: 80
Wszyscy uwielbiają pierogi. Wykorzystałam mięso wołowe z rosołu i świeże podg...
Odsłon: 3325
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1166
Dzisiaj prosta pieczeń wieprzowa pieczona na patelni. Pieczeń bardzo miękka i...
Odsłon: 80
Wszyscy uwielbiają pierogi. Wykorzystałam mięso wołowe z rosołu i świeże podg...
Odsłon: 3325
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1166
Składniki
na rozgrzana patelnie sypiemy cukier az zrobi sie lukier
pozniej wsypujemy mrozone lub swieze sliwki
nastepnie wszystko mieszamy az bedzie bardzo gorace ,mozna na koniec delikatnie podlewamy 100 ml pliski i zapalamy od ognia na 1 min.
dolewamy delikatnie wody przegotowanej,czekamy az wyparuje tak z min
wykladamy na talerzyki na sliwki dajemy po 2 galki lodow i ozdabiamy calosc mieta