Do góry

Dania główne Przepis na:

Łosoś ze szpinakiem podany z pastą rybną

Przepis dnia 2012-04-15
Łosoś ze szpinakiem podany z pastą rybną

Autor:

Przepisów i artykułów: 131 Ocena: 2153

Dodano:

Odsłon: 14645

Zdrowy obiad z łososiem w roli głownej

Składniki

1-2 os. 30 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Na rozgrzaną patelnię z oliwą wrzucić pokrojoną cebulkę, zeszklić i dodać czosnek. Po kilku minutach wrzucić szpinak,dodać sól i pieprz według uznania. Na drugiej patelni usmażyć natarte oliwą, bazylią i pieprzem dzwonka łososia.

  2. Rybę obrać ze skóry i ości i rozgnieść widelcem. Wymieszać z serkiem w maszynce do mielenia mięsa. Dodać posiekane zioła i pieprz do smaku. Gotowe.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (4)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

MEGI110278 16 kwietnia 2012 ...łosoś,szpinak,czosnek,kolendra...
PYCHA
5 dla "maniaka" łososia ;-)

2 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

leopard28 15 kwietnia 2012 masz zero przepisow wiec troll ? zrób coś a później masz prawo cokowllwiek powiedzieć nie pozdrawiam

3 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

iwona_s 15 kwietnia 2012 no nie wiem; wydaje mi się, że coś tu jest przesadzone... łosoś + szpinak - może być troszkę za mdłe, później do tego makrela + chyba z serkiem homogeniz. = mdłe... ale to tylko moje odczucia...

0 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń