Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne kanapeczki z kremem smietanowo-chrzanowym, wedzonym lososiem i ogórkiem. Nie tylko ozdabiaja ale i dodaja niezwyklych walorów smakowych kazdemu bufetowi.
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 83
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 148
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 83
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 148
Składniki
Wyciac 8 talarków z 4 kromek chleba. Chrzan wymieszac z serem smietankowy na gładki krem. Drobno posiekac polowe kopru, dodac do sera, wysmarowac masa talarki i doprawic pieprzem. Przekroic wzdluz plastry łososia, ogórka pokroic na podluzne paski, ulozyc ogórki na paski lososia, zwinac w rulonik i spiac wykalaczka. Umiescic lososia na talarkach i udekorowac odrobina kopru.