Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kolejne sycące i proste do wykonania danie. Polecam wszystkim zapracowanym.
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 71
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 125
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 71
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 125
Składniki
Makaron gotujemy według przepisu na opakowaniu. Odcedzamy, przelewamy zimną wodą. Pora myjemy, kroimy w półplasterki, podsmażamy na oliwie, dodajemy odrobinę soli i białego pieprzu. Podlewamy śmietanką i wodą, gotujemy 5 minut na małym ogniu. Po tym czasie dodajemy makaron, sos ze słoiczka i cukier. Całość mieszamy i podajemy w towarzystwie sałatki z pomidorów.
Smacznego.