Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 95
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 47
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 137
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 95
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 47
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 137
Składniki
Cebulę i czosnek siekamy i podsmażamy na oleju, dodajemy rozmrożony szpinak (ja dodawałam mrożony, tylko dłużej trzeba smażyć). Smażymy ok. 5 min, dodajemy sól i pieprz do smaku, dolewamy mleko i trzymamy jeszcze ok. 1 min. Zdejmujemy z ognia i dodajemy majonez. Mieszamy na jednolity sos. Wrzucamy na wcześniej ugotowany makaron i posypujemy serem. SMACZNEGO:)