Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jest bardzo smaczne i ładnie wygląda
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 83
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 148
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 83
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 148
Składniki
Mięso mieszamy z przyprawą kebab-gyros,majerankiem i ziołami prowansalskimi.Smażymy na oleju.
Makaron gotujemy,odcedzamy.Warzywa(na patelnię) rozmrażamy na patelni .
W naczyniu żaroodpornym układamy kolejno warstwy:mięsa makaronu i warzyw na sam wierzch kładziemy (wcześniej delikatnie odgotowane)różyczki brokułu i kalafiora,na warzywa posypujemy ser żółty.(można polać ewentualnie śmietanką do zup i deserów)
Zapiekamy ok.20min. w piekarniku nagrzanym do temp.200*C