Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
szybkie, tanie, skuszą się nawet Ci co o szpinaku słyszeć nie chcą :)
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 83
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 149
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 83
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 149
Składniki
makaron gotujemy w wrzącej osolonej wodzie, rozmrożony szpinak podsmażamy na masełku.
ugotowany makaron odcedzamy, a do szpinaku dodajemy posiekany czosnek, śmietanę, magi i kucharek i gotujemy do uzyskania jednolitego sosu.
do sosu dodajemy makaron, mieszamy i gotowe:) można posypać strtym żółtym serem