Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proste, sycące i bardzo proste danie
Cudownie kremowy sernik na ciasteczkowym spodzie z wyczuwalną nutą pistacji i...
Odsłon: 1140
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 639
Sycylijski przepis, u mnie posłużył za inspiracje do pysznego makaronu.
Odsłon: 208
Cudownie kremowy sernik na ciasteczkowym spodzie z wyczuwalną nutą pistacji i...
Odsłon: 1140
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 639
Sycylijski przepis, u mnie posłużył za inspiracje do pysznego makaronu.
Odsłon: 208
Składniki
Czosnek pokroić w plasterki i przesmażyć chwilę na oleju. Dodać szpinak i smażyc na małym ogniu kilka minut aż zmięknie. Przyprawić solą i pieprzem, dodać odsączoną ciecierzycę, Wymieszać. Makaron ugotowac al'dente w osolonej wodzie, odcedzić i dodać do szpinaku i ciecierzycy, Wymieszać. Całość przełożyć na talerzy i na wierzch posypać startym serem. Smacznego :-)