Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Marchewka do obiadu na każda porę roku:)
Dzisiaj prosta pieczeń wieprzowa pieczona na patelni. Pieczeń bardzo miękka i...
Odsłon: 84
Wszyscy uwielbiają pierogi. Wykorzystałam mięso wołowe z rosołu i świeże podg...
Odsłon: 3326
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1172
Dzisiaj prosta pieczeń wieprzowa pieczona na patelni. Pieczeń bardzo miękka i...
Odsłon: 84
Wszyscy uwielbiają pierogi. Wykorzystałam mięso wołowe z rosołu i świeże podg...
Odsłon: 3326
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1172
Składniki
Marchewkę pokroić w kosteczkę, wrzucić do rondelka, zalać woda tak żeby były tylko troszkę przykryte, dodać 2 łyżki margaryny wstawić na lekki gaz.
Kiedy marchewka będzie juz miękka, doprawić solą, pieprzem, papryka i odrobina cukru. Nastepnie zagęścić około łyżką mąki
Jest to fajny dodatek do obiadu, przepis mojej mamy.