Do góry

Zupy Przepis na:

marynata zupka

marynata zupka

Autor: mrowa

Przepisów i artykułów: 91 Ocena: 770

Dodano: 12.08.2011

Odsłon: 628

teraz jes duży wybór róznych zupek blyskawicznych a makaron wykorzystuje do sałatek lub innej zupy

Składniki

  • olej, 3łyżki
  • proszek z zupki błyskawicznej, 1szt
1-2 os. 15 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Znalazłam ostatnio dużo fajnych smaków zupek(japońska,kebab,teriyaki itp.) i jak nie mam czasu bawić się z mieszaniem przypraw to wrzucam taka zupkę do oleju i marynuje mięso od 3 godzin a nawet i całą noc.

  2. A makaron używam do sałatek,sosów lub zup.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (1)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

miechunka 13 sierpnia 2011 Masz wiele fajnych przepisów-nie obniżaj sobie poziomu takimi "propozycjami"?

0 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń