Do góry

Przekąski Przepis na:

Masełko czosnkowo-ziołowe

Masełko czosnkowo-ziołowe

Autor: amidalla

Przepisów i artykułów: 209 Ocena: 2916

Dodano: 12.07.2010

Odsłon: 9627

Robię je tylko na grilla, doskonale smakuje z chlebkiem upieczonym na rusztach. Ale ze świeżą bagietką też jest pycha.

Składniki

  • kostka masła
  • 3 ząbki czosnku
  • 2 łyżki posiekanej zielonej pietruszki
  • 1 łyżka posiekanego koperku
  • 2 łyżki mieszanki ziół (też posiekanych) - bazylia, tymianek
  • odrobina szczypiorku
> 6 os. 15 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Miękkie masło mieszamy ze zmiażdżonym czosnkiem, zieleniną i doprawiamy solą, pieprzem i papryką.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (1)

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń