Do góry

Przekąski Przepis na:

masło czosnkowe

masło czosnkowe

Autor: megii

Przepisów i artykułów: 24 Ocena: 287

Dodano: 09.01.2012

Odsłon: 14702

Pyszne i zdrowe masełko czosnkowe. Bardzo dobre do kanepek z wędliną. A jeszcze lepiej smakuje jak posmarujemy nim wczorajszy chleb i upieczemy w tosterze lub w sezonie na grillu (pyszna zakąska do zimnego piwka;)

Składniki

> 6 os. 15 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Masło wyciągamy z lodówki żeby zrobiło się miękkie dodajemy ząbki czosnku przeciśnięte przez praskę lub bardzo drobno pokrojone. Dodajemy vegetę i majeranek i wszystko mieszamy. Gotowe

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (1)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

kaskasz83 09 stycznia 2012 uwielbiam masło czosnkowe z tym, że ja nie daję vegety (dla mnie to chemia i nie stosuję tego w kuchni) ani majeranku, jakoś nawet nie pomyślałam żeby dodać do masła czosnkowego majeranek

4 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń