Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo pyszne ciasto bez pieczenia, bez jajek, bez słodkich kremów a najważniejsze robi się szybko.
Cudownie kremowy sernik na ciasteczkowym spodzie z wyczuwalną nutą pistacji i...
Odsłon: 1134
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 622
Sycylijski przepis, u mnie posłużył za inspiracje do pysznego makaronu.
Odsłon: 177
...do picia. Najlepszy naturalny energetyk. Życzę powodzenia wszystkim matu...
Odsłon: 374
Cudownie kremowy sernik na ciasteczkowym spodzie z wyczuwalną nutą pistacji i...
Odsłon: 1134
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 622
Sycylijski przepis, u mnie posłużył za inspiracje do pysznego makaronu.
Odsłon: 177
...do picia. Najlepszy naturalny energetyk. Życzę powodzenia wszystkim matu...
Odsłon: 374
Składniki
1. Przygotować trzy naczynia w każdym rozpuścić galaretkę w 1 ½ szk. wody gorącej, przestudzić.
2. Czwartą galaretkę czerwoną rozpuścić według przepisu na opakowaniu, będzie do polania na wierzch ciasta.
3. Jogurt dzielimy na 3 część i dodajemy do 3 kolorowych galaretek, chłodzimy w lodówce ale tak aby trochę zgęstniały.
4. Śmietanę obijamy mikserem i również dzielimy na 3 części i dodajemy do galaretek.
5. Tortownicę wykładamy biszkoptami.
6. Następnie wlewamy galaretki na przemian.
7. Chłodzimy w lodówce 2 godziny. Po tym czasie układamy maliny.
8.. Na koniec zalewamy czwartą galaretką i ponownie chłodzimy.
9. Ciasto gotowe. 10. Smacznego.