Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
smaczne danie na obiad jak i na przyjecie ;))
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 83
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 145
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 83
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 145
Składniki
filet oplukac pokroic i rozbic na płaty przyprawic
pieczarki zetrzec na jarzyniowce na wiórki ,cebulke pokroic w drobna kosteczke,ser zetrzec .Pieczarki przesmazyc z cebulka na masle do odparowania wody dodac natke pietruszki doprawic!
Na filet klasc pieczarki z cebulka , odrobine sera zawijac chowajac nadzienie .Obtaczajac w mace potem jajku i bulce tartej formowac medaliony.
Smazymy na dobrze rozgrzanym oleju badz oliwie do uzyskania zlotego koloru .Kilkakrotnie obracajac zeby mieso w srodku dobrze sie przesmazylo. Danie mozna podac z ziemniakami lub frytkami ;)Smacznego ;))