Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nareszcie mam przepis na takie brownie o jakim marzyłam. Pyszne, soczyste, najlepsze i to gotowe w około pół godziny. Przygotowanie zajmuje nie więcej niż 10 minut a pieczenie 25 minut.
Uwielbiam wszelkie zapiekanki i dania jednogarnkowe – mało roboty, mało zmywa...
Odsłon: 10528
Prosta i szybka w przygotowaniu surówka. Jest orzeźwiająca i pyszna. Może sta...
Odsłon: 356
Prosta i szybka w przygotowaniu , smakuje wyśmienicie.
Odsłon: 1250
To proste rogaliki z ciasta drożdżowego, najlepsze jakie jadłam, nadziewane u...
Odsłon: 1132
Uwielbiam wszelkie zapiekanki i dania jednogarnkowe – mało roboty, mało zmywa...
Odsłon: 10528
Prosta i szybka w przygotowaniu surówka. Jest orzeźwiająca i pyszna. Może sta...
Odsłon: 356
Prosta i szybka w przygotowaniu , smakuje wyśmienicie.
Odsłon: 1250
To proste rogaliki z ciasta drożdżowego, najlepsze jakie jadłam, nadziewane u...
Odsłon: 1132
Składniki
W rondelku roztapiamy masło z połamaną na kostki czekoladą od czasu do czasu mieszając.
W tym czasie wybijamy do miski jajka i roztrzepujemy je z cukrem. Wrzucamy do tego mąkę i wlewamy powoli cały czas mieszając roztopioną czekoladę z masłem. Dodajemy ekstrakt waniliowy i mieszamy łyżką do połączenia składników.
Wylewamy masę do naczynia żaroodpornego lub blaszki (wymiary mojego naczynia to 24x24 cm) i wstawiamy do rozgrzanego piekarnika do 180 stopni. Pieczemy 25 minut.