Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciągle ta sama gotowana fasolka? trzeba trochę zmienić. Bardzo prosty szybki sposób na fasolkę, polecam.
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 83
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 144
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 83
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 144
Składniki
1. Obcinamy końcówki z fasolki, kroimy na pół i gotujemy w osolonej wodzie
2. Z papryki usuwamy gniazda i kroimy w drobne paseczki
3. Po ugotowaniu fasolkę odlewamy i przekładamy do naczynia żaroodpornego.
4. Mieszamy z sosem meksykańskim.
5. Ser ścieramy na tarce o dużych oczkach i posypujemy nim fasolkę.
6. Na koniec dekorujemy papryką.
7. Zapiekamy do chwili rozpuszczenia sera.
8. Fasolka gotowa . 9. Smacznego.