Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia: 18-02-2019
Hokus pokus kotleciki masz z brokuł, trochę sera dla polepszenia i pora dla udoskonalenia.
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 83
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 143
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 83
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 143
Składniki
1. Mięso mielimy i przekładamy do miski. 2. Ser ścieramy na tarce o dużych oczach, por siekamy i przekładamy do mięsa. 3. Wbijamy jajka i doprawiamy pieprzem oraz solą.
4. Brokuł gotujemy w osolonej wodzie, po ugotowaniu studzimy, siekamy drobno łączymy w mięsem.
5. Dodajemy mąki.
6. Majonez.
7. Wyrabiamy ciasto
8. Robimy kotlety, panierujemy bułce tartej.
9. Smażymy na rozgrzanym oleju z obu stron.
10. Kotlety gotowe. 11. Smacznego.