Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne,tanie danie na obiad.
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 95
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 47
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 137
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 95
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 47
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 137
Składniki
Cebulę podsmaż na oleju.Ryż ugotuj.Mięso mielone przełóż do miski dodaj do niego jajko, wystudzony ryż, cebulę.Przypraw do smaku. Obtocz w bułce tartej,podsmaż. Jak będą zrumienione zalej wodą i duś do miękkości.
Zagotuj w rondelku wodę,wrzuć marchew starta na drobnych oczkach.Dodaj kostkę rosołową.W miseczce wymieszaj śmietanę, jogurt i mąkę.Wlej do bulionu.Koperek posiekaj dodaj do sosu.wymieszaj.Dopraw do smaku. SMACZNEGO:)