Do góry

Dania główne Przepis na:

Miodowo-musztardowy filet z makaronem ryżowym

Miodowo-musztardowy filet z makaronem ryżowym

Autor: Helcia86

Przepisów i artykułów: 43 Ocena: 521

Dodano: 02.11.2012

Odsłon: 5181

Trochę inny smak makaronu, dla osób lubiących próbować coś nowego.

Składniki

3-4 os. 15 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Z płynnego miodu, musztardy i ostrej papryki zrobić marynatę. Filet pokroić na plasterki i marynować ok 30 min. Makaron zalać gorącą wodą pozostawić na 3-5 min, odcedzić i odstawić.

  2. Cebulę pokroić w piórka, marchew i paprykę w cienkie paseczki. Wszystko lekko podsmażyć dodać przeciśnięty czosnek. Na drugiej patelni usmażyć na złoty kolor fileta (mocno pryska!)

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (1)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

Kocurekwkuchni 17 listopada 2012 Chyba znalazłam pomysł na obiad:) Dziękuję.

1 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń