Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Banalnie prosta, bardzo szybka i przepyszna młoda kapusta z kminkiem. Ten kto lubi tę przyprawę to wie, że kapusta smakuje nieziemsko.
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 56
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 160
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 377
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 101
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 56
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 160
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 377
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 101
Składniki
Kapustę szatkujemy, zalewamy niewielką ilością wody, tak żeby tylko przykryła kapustę.
Do kapusty dodajemy kostki mięsną, rosołową, kminek, ziele angielski i liść laurowy.
Wszystko mieszamy i gotujemy na średnim ogniu do miękkości kapusty.
Kiedy kapusta zmięknie doprawiamy ją pieprzem, solą i opcjonalnie sokiem z cytryny. Smacznego !!!