Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
uwielbiam :) Każdy ma swój sposób na młodą kapustkę, ja dzielę się z Wami moją wersją :)))
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 56
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 160
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 377
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 101
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 56
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 160
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 377
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 101
Składniki
Kapustę drobno posiekać, zalać wodą i gotować, posolić. Od momentu zagotowania gotowałam 10 minut. Odcedzić dodać vegetę, pieprz, ocet, koper, z masła i mąki zrobić zasmażkę i dodać do kapusty, wymieszać. Smacznego