Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 83
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 145
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 83
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 145
Składniki
wykonanie:Mleko zagotować z cukrem(wystudzić),galaretki każdą w osobnym naczyniu,rozrobić w w pół szklanki przegotowanej wody,kolorowe galaretki wstawić do lodówki gdy stężeją pokroić w kostki, bezbarwną rozrobioną galaretkę wystudzoną zmieszać z mlekiem, następnie dodać pokrojone galaretki,wymieszać.Wstawić do lodówki do całkowitego zastygnięcia.Pyszny deser dla dzieci i nie tylko.To jest mała porcja jeś ktoś chce większą wystarczy podwoić produkty.