Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nie pieke ciast bo nie umiem,ale ta szarlotka wychodzi mi zawsze.
Jeżeli ktoś lubi takie potrawy, polecam. W każdym regionie Polski ma inną naz...
Odsłon: 1562
Quesadillas jest tłumaczone jako "mała tandeta" i określa się nim danie Meksy...
Odsłon: 101
Zupa jarzynowa do klasyczna potrawa. Zwykle zużywam do jej przygotowania komb...
Odsłon: 69
...do picia. Najlepszy naturalny energetyk. Życzę powodzenia wszystkim matu...
Odsłon: 58
Jeżeli ktoś lubi takie potrawy, polecam. W każdym regionie Polski ma inną naz...
Odsłon: 1562
Quesadillas jest tłumaczone jako "mała tandeta" i określa się nim danie Meksy...
Odsłon: 101
Zupa jarzynowa do klasyczna potrawa. Zwykle zużywam do jej przygotowania komb...
Odsłon: 69
...do picia. Najlepszy naturalny energetyk. Życzę powodzenia wszystkim matu...
Odsłon: 58
Składniki
Z maki,zoltek,margaryny,smietany i cukru pol szklanki zapach,proszek do pieczenia ugniec ciasto,podziel na pol,jedna polowe zamrozic.
Blaszke do pieczenia natlusc i wylep polowa ciasta,zapiecz w piekarniku 180 C okolo 12 min.
Jablka obiez zetrzyj na tarce szatkownicy,poddus razem z cynamonem okolo 10 min.Budyn ugotoj wedlug przepisu na opakowaniu.Bialka z reszta cukru ubij na sztywna piane,pod koniec ubijania dodaj proszek kislowy.
Na podpieczone ciasto wykladaj podsmazone jablka,budyn i ubita piane z bialek,na koniec zetrzyj zmrozone ciasto,piecz w rozgrzanym piekarniku do 180c okolo 1 godziny