Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne mięciutkie babeczki
Prosta sałatka z rzodkiewki, ogórka i sałaty strzępiastej polana sosem majone...
Odsłon: 322
Dla niektórych to pyszna przekąska, dla mnie to główny posiłek - strudel z ko...
Odsłon: 70
Zielona prażona pszenica Freekeh, Kasza Gryczana, Pęczak, pieczona kiełbaska...
Odsłon: 114
Prosta sałatka z rzodkiewki, ogórka i sałaty strzępiastej polana sosem majone...
Odsłon: 322
Dla niektórych to pyszna przekąska, dla mnie to główny posiłek - strudel z ko...
Odsłon: 70
Zielona prażona pszenica Freekeh, Kasza Gryczana, Pęczak, pieczona kiełbaska...
Odsłon: 114
Składniki
W misce mieszamy mąką, proszek do piecznia, kakao i drobniutko posiekaną czekoladę. Banany rozgniatamy widelcem, dolewamy mleko i wbijamy jajko, mieszamy. Dodajemy cukier i olej, mieszamy. Masę bananowa łączymy z suchymi składnikami. Ciasto przekładamy do blaszki wyłożonej papilotkami i pieczemy około 25-30 minut w 180 stopniach. Po ostygnięciu dekorujemy. Smacznego :)