Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 88
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 43
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 132
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 88
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 43
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 132
Składniki
Wymieszać osobno składniki suche (mąka, soda, proszek do pieczenia,ksylitol) i osobno składniki mokre (jajko, olej, banan jogurt naturalny).
Następnie je połączyć i dobrze wymieszać . Nakładać równe porcje masy do papilotek, na wierzch dać borówki i czekoladę.
Piec w nagrzanym piekarniku do 180 stopni, przez 20 - 30 minut. SMACZNEGO!