Do góry

Przekąski Przepis na:

Muszle z masą twarogową.

Muszle z masą twarogową.

Autor:

Przepisów i artykułów: 1408 Ocena: 18022

Dodano:

Odsłon: 1188

Makaronowe muszle nadziewane twarogiem z rzodkiewką, suszonym pomidorem, szczypiorem i ziołami. Polecam.

Składniki

3-4 os. 60 min łatwe tanie
Reklama
Reklama

Przygotowanie

  1. Muszle gotujemy według przepisu umieszczonego na opakowaniu, studzimy.

  2. Twaróg umieszczamy w talerzu, rozgniatamy go. Składniki do masy twarogowej kroimy w drobne kawałki, doprawiamy koperkiem, pieprzem i solą, mieszamy.

  3. Po wstępnym wymieszaniu składników dodajemy śmietanę i ponownie mieszamy rozgniatając.

  4. Ostudzone muszle napełniamy masą twarogową, układamy na półmisku, dodajemy po brzegach półmiska pomidorki paprykowe..

    Smacznego!!!

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń