Do góry

Przekąski Przepis na:

Nadziewane buleczki

Nadziewane buleczki

Autor:

Przepisów i artykułów: 44 Ocena: 208

Dodano:

Odsłon: 277

Idealne na impreze (do mocnych trunkow) jak i na szybkie danie po dlugim dniu pracy

Składniki

1-2 os. 30 min łatwe tanie

Przygotowanie

  1. Odcinamy z bulek gore i wyciagamy srodek.
    Posamzamy cebule i dorzucamy pieczarki potare na tarce na duzych oczkach. Dodajemy pieprz sol i troche maggi.
    Jak pieczarki sa gotowe wkladamy je do wydrazonej bulki, nakladamy pomidora, ser i/lub wedline.
    Wkladamy buleczki do rozgrzanego piekarnika (200 stopni) na ok 5 min az sie ser rozpusci i bulki beda chrupiace. Mozna tez podsmazyc na patelni.
    Jak juz jest gotowe mozna otworzyc gore z bulki i dodac ketchup, sos lub co kto woli ;)
    Smacznego

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń