Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Fajne sycąca danie na przyjęcie zarówno dla dorosłych jak i dzieci.
Panna cotta to przepyszny deser znany kuchni włoskiej. W dosłownym tłumaczeni...
Odsłon: 92
Moja kanapka BSP (Boczek, Sałata, Pomidor) jest odpowiednikiem angielskiej po...
Odsłon: 175
Pieczeń godna świątecznego stołu. Udziec z indyka jest niezwykle wdzięcznym m...
Odsłon: 452
W sklepie nie dostałam gotowego selera konserwowego, więc trzeba było sobie p...
Odsłon: 266
Panna cotta to przepyszny deser znany kuchni włoskiej. W dosłownym tłumaczeni...
Odsłon: 92
Moja kanapka BSP (Boczek, Sałata, Pomidor) jest odpowiednikiem angielskiej po...
Odsłon: 175
Pieczeń godna świątecznego stołu. Udziec z indyka jest niezwykle wdzięcznym m...
Odsłon: 452
W sklepie nie dostałam gotowego selera konserwowego, więc trzeba było sobie p...
Odsłon: 266
Składniki
Z bułek odciąć wierzch i wydrążyć środek. Kapustę pekińską posiekać dość drobno. Filet z kurczaka pokroić w kostkę, obsypać przyprawą kebab-gyros i usmażyć na łyżce oliwy. Pomidora sparzyć, zdjąć skórę i pokroić w kostkę. Ogórka konserwowego także pokroić w kostkę. Wszystko razem wymieszać. Majonez, ketchup, musztardę i przyprawy wymieszać razem. Gotową mieszanką posmarować bułki w środku a resztę wymieszać z warzywami i mięsem. Gotowym farszem nadziać bułki. Na wierzch każdej położyć plaster żółtego sera. Piec w piekarniku do zrumienienia sera i aż farsz będzie ciepły.