Do góry

Przekąski Przepis na:

nadziewane jajka

nadziewane jajka

Autor: olo1

Przepisów i artykułów: 29 Ocena: 46

Dodano: 20.01.2011

Odsłon: 1552

oceńcie

Składniki

3-4 os. 30 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Żółtka wybrać z jajek,przetrzeć przez sito,wymieszać z ogórkiem kwaszonym i twarożkiem,dodać musztardę,olej,ocet winny i utrzeć na pulchną masę.

  2. Masą nadziać białka,następnie połówki połączyć razem i postawić w chłodnym miejscu.

  3. Wymieszać majonez z koperkiem.

  4. Ułożyć jajka na półmisku,polać majonezem,przybrać rzodkiewkami i natką pietruszki.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń