Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 87
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 41
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 121
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 87
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 41
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 121
Składniki
Do wysokiego naczynia wlac mleko ,wode, wsypac make,wbic jajko ,dodac olej ,cukier,i szczypte soli wszystko razem zmiksowac mikserem tak zeby ciasto bylo w miare geste .Rozgrzac olej na patelni najlepiej 1 lyzeczke i smazyc nalesniki .Twarozek rozgniesc widelcem w miseczce dodajac cukier waniliowy i troszke mleka.Usmazone nalesniki polozyc na talez nalozyc twarozek i zawijac jak kto woli moze byc w rurke lub w koperte na koniec mozna posypac cukrem pudrem lub polac syropem toffi lub czekoladowym jak kto lubi .Zycze wszystkim smacznego.