Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Naleśniki ze szpinakiem"
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 74
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 127
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 74
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 127
Składniki
na naleśniki wymieszaj, po czym usmaż na mocno rozgrzanym oleju.
Szpinak rozmroź i odsącz. Przesmaż na patelni, ostudź i wymieszaj z jajkiem, parmezanem, śmietaną oraz przyprawami.
Nałóż farsz na naleśniki i zwiń je w trójkąty. Na wierzchu połóż po plastrze pomidora i sera. Wstaw potrawę do piekarnika rozgrzanego do 180°C i piecz 5 minut.Źródło: Kurier TV