Do góry

Dania główne Przepis na:

Naleśniki ze szpinakiem i ricottą

Naleśniki ze szpinakiem i ricottą

Autor:

Przepisów i artykułów: 1757 Ocena: 14900

Dodano:

Odsłon: 1

Smaczny pomysł na "Naleśniki ze szpinakiem i ricottą"

Składniki

3-4 os. 60 min łatwe przystępne

Przygotowanie

  1. Wszystkie na naleśniki zmiksuj ze sobą. Na głębokiej patelni rozgrzej olej i wrzuć przeciśnięty przez praskę ząbek czosnku. Wrzuć szpinak, wymieszaj i duś przez chwilę.

  2. Dodaj ricottę i do smaku: gałkę muszkatołową, sól i pieprz. Usmażone naleśniki posmaruj nadzieniem ze szpinaku i serka, zwiń w rulon i podawaj.

    Źródło: Na żywo

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń