Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Naleśniki ze szpinakiem i ricottą"
Dzisiaj lekki rosół z drobiu i warzyw podany z ugotowanym makaronem. Polecam
Odsłon: 252
Tradycyjny przepis na delikatną gotowaną w całości białą kapustę. Dodatek aut...
Odsłon: 232
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 357
Dzisiaj lekki rosół z drobiu i warzyw podany z ugotowanym makaronem. Polecam
Odsłon: 252
Tradycyjny przepis na delikatną gotowaną w całości białą kapustę. Dodatek aut...
Odsłon: 232
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 357
Składniki
Wszystkie na naleśniki zmiksuj ze sobą. Na głębokiej patelni rozgrzej olej i wrzuć przeciśnięty przez praskę ząbek czosnku. Wrzuć szpinak, wymieszaj i duś przez chwilę.
Dodaj ricottę i do smaku: gałkę muszkatołową, sól i pieprz. Usmażone naleśniki posmaruj nadzieniem ze szpinaku i serka, zwiń w rulon i podawaj.Źródło: Na żywo