Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Odchudzający napój z błonnikiem
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 74
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 129
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 74
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 129
Składniki
Chłodną, przegotowaną wodę mieszamy z miodem i sokiem z cytryny, następnie zalewamy nią błonnik. Odstawiamy na 5 minut i wypijamy. Błonnik pijemy trzy godziny przed posiłkiem lub zaraz po spożyciu posiłku. Ostudzoną, przegotowaną wodę wymieszać z miodem i sokiem z cytryny. Zalać błonnik i odstawić na 5 minut, po czym wypić. Błonnik spożywać 3 godziny przed posiłkiem, lub tuż po posiłku.