Do góry

Desery Przepis na:

Napoleonka na krakersie :)

Napoleonka na krakersie :)

Autor:

Przepisów i artykułów: 4 Ocena: 52

Dodano:

Odsłon: 8049

Słonawy smak krakersów wydobywa słodycz kremu. Jedyne ciastko, które robi się szybciej niż je :):)

Składniki

  • krem do karpatki
  • 200 g masła
  • 500 ml mleka
  • 1 opakowanie cukru waniliowego
  • 2 paczki krakersów
> 6 os. 30 min łatwe tanie

Przygotowanie

  1. Przygotować krem do karpatki zgodnie z przepisem na opakowaniu, dodając ponadto cukier waniliowy.

    RADA: Jeśli gotowy krem schłodzimy, łatwiej będzie przekładać nim napoleonki.

  2. Przełożyć krakersy kremem, korzystając ze szprycy cukierniczej lub zwykłej łyżeczki.

  3. Schłodzić. posypać cukrem pudrem.

    SMACZNEGO!!!!!!

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (3)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

zaneta1981 19 października 2013 To tak samo u mnie też szukam coś bez pieczenia:)

0 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

paskudna2206 21 września 2013 coś dla mnie:)) na czas zanim się dorobię piekarnika:))))na niedzielę będzie niespodzianka:)))

1 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń