Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 83
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 145
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 83
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 145
Składniki
Kiełbaskę wysmażyć( puszcza taki smakowity czerwony tłuszczyk)- powinna być na tyle tłusta, że nie będzie potrzebne smażyć na oliwie. Dodać pokrojoną w paski paprykę, po kilku minutach cukinię i bakłażana. Dolać pomidory. Doprawić ziołami, sola i pieprzem i dusić pod przykryciem.
Podawać obficie posypane świeżą bazylią z bagietką ziołową:)
Smacznego!!!