Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 53
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 159
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 374
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 97
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 53
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 159
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 374
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 97
Składniki
Kurczaka marynujemy z sosem sojowym,sosem rybnym,czosnkiem chilli, imbirem i przyprawa i sokiem z cytryny
gotujemy noodle odcedzamy i chlodzimy
warzywa kroimy w cienkie paseczki
goracy olej na patelnie lub woka , dodajemy imbir czosnek chilli, smazymy 30 sekund, dodajemy kurczaka cienko pokrojonego, smazymy minute, patelnia ma byc caly czas goraca jak diabli, nastepnie dodajemy cebule i marchew , piuetruszke, pieczarki i smazymy 2 minuty, dolewamy troszke sosu sojowego i noodle mieszamy calosc, posypujemy szczypiorem i porem i gotowe
nie miale swiezej kolendry , a szkoda i mozna dodac jeszcze pak- choi , nie wiem czy mozna kupic w Polsce, smacznego