Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczne, łatwe i sycące danie. Odkąd zrobiłam ją pierwszy raz, często...
Odsłon: 331
Idealny dodatek do grilla i nie tylko.
Odsłon: 56
Kotlety mielone w sosie pomidorowym. Smaczny i niedrogi obiad. Do sosu dodał...
Odsłon: 38
Bardzo smaczne, łatwe i sycące danie. Odkąd zrobiłam ją pierwszy raz, często...
Odsłon: 331
Idealny dodatek do grilla i nie tylko.
Odsłon: 56
Kotlety mielone w sosie pomidorowym. Smaczny i niedrogi obiad. Do sosu dodał...
Odsłon: 38
Składniki
Rybki należy oczyścić, umyć. Następnie przyprawiamy ryby solą, pieprzem, skrapiamy sokiem z limonki. Możemy użyć również przyprawy do ryb
Rybki pieczemy w piekarniku w 160 stopniach przez 15 minut w rękawie do pieczenia (wcześniej polewamy ją olejem).
Ziemniaki obieramy, myjemy, kroimy w plastry. Smażymy je na patelni bądź w piekarniku w małej ilości tłuszczu.
Podajemy oczywiście z posiekana natką pietruszki i porem. Nasze danie jest gotowe! :) Smacznego :)