Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatne w smaku idealnie pasują do pikantnych potraw mięsnych.
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 7019
Przepis dnia
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 30569
Przepis dnia
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 29301
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 7019
Przepis dnia
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 30569
Przepis dnia
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 29301
Składniki
Ogórki myjemy, osuszamy, obieramy, przekrawamy wzdłuż na cztery części, usuwamy gniazda nasienne i układamy w słoikach. Wodę, ocet, sól, miód, cukier zagotowujemy i gorącą zalewą napełniamy słoiki. Zakręcamy. Pasteryzujemy 5 min słoiki mniejsza /250-270 ml/ a 8 min słoiki większe /litrowe/.