Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 58
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 160
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 378
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 102
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 58
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 160
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 378
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 102
Składniki
Pierś z kurczaka oczyścić, pokroić w kostkę średniej wielkości, dusić na oliwce ok 10 min.
ser żółty zetrzeć na tarce z grubymi oczkami
jajka rozbić widelcem, wymieszać z mąką i mlekiem, przyprawić solą i pieprzem
wszystkie składniki wymieszać razem i smażyć na maśle narozgrzanej patelni nakładając placuszki wielkości spodków. Podawać same bądź z chlebem. Smacznego!