Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Cudownie kremowy sernik na ciasteczkowym spodzie z wyczuwalną nutą pistacji i...
Odsłon: 1130
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 619
Sycylijski przepis, u mnie posłużył za inspiracje do pysznego makaronu.
Odsłon: 170
...do picia. Najlepszy naturalny energetyk. Życzę powodzenia wszystkim matu...
Odsłon: 284
Cudownie kremowy sernik na ciasteczkowym spodzie z wyczuwalną nutą pistacji i...
Odsłon: 1130
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 619
Sycylijski przepis, u mnie posłużył za inspiracje do pysznego makaronu.
Odsłon: 170
...do picia. Najlepszy naturalny energetyk. Życzę powodzenia wszystkim matu...
Odsłon: 284
Składniki
Ziemniaki kroimy w plastry, sparzonego pomidora obieramy i kroimy z ogórkiem w kostkę, boczek w paseczki.
Cebulę obieramy i drobno siekamy.
Jaja roztrzepujemy z mlekiem, doprawiamy solą i pieprzem, dodajemy ziemniaka, pomidora, ogórka, cebulę oraz boczek.
Rozgrzewamy tłuszcz i wlewamy masę jajeczną na patelnię.
Smażymy tak, żeby spód się zarumienił.
Podnosimy brzegi żeby płynna masa spływała pod spód.
Czekamy, aż wierzch się trochę zetnie i składamy na pół.