Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 87
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 152
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 87
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 152
Składniki
Ubić jajka aż pokażą się pęcherzyki powietrza. Doprawić solą, pieprzem i majerankiem. Wlać na rozgrzaną patelnię.
Nie odwracać tylko lekko podważyć brzegi. Omlet jest gotowy kiedy wierzch się zetnie ale nie będzie suchy. Do tego jeszcze kawa, a na deser jabłko.