Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 79
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 138
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 79
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 138
Składniki
Wszystkie składniki zagnieść i podzielić na 2 części, piec każdy oddzielnie. Na blasze kładziemy 1 część ciasta smarujemy 0,5 słoika powideł, kładziemy orzechy i na to pianę ubitą z 3 białek i 0,5 szklanki cukru. Z drugą częscią robimy tak samo. Po wystudzeniu przekładamy kremem.Piec 40 minut.
SMACZNEGO!!!