Do góry

Przekąski Przepis na:

Oscypek

Oscypek

Autor:

Przepisów i artykułów: 81 Ocena: 1828

Dodano:

Odsłon: 31446

Oscypek i żurawinka doskonałe do winka.

Składniki

3-4 os. 15 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Pokrojony na plastry oscypek moczymy w jajku i obtaczamy w drobno pokruszonych płatkach kukurydzianych.

  2. Smażymy na rozgrzanym oleju kilka minut z każdej strony. Wyśmienicie smakują smażone w frytkownicy.

  3. Warto spróbować z żurawiną. SMACZNEGO.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (9)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

goramarcina1 29 marca 2014 ale pychotka, nie mogę oczu oderwać i już czuje jak to musi cudownie smakować :) pozdrawiam :)

4 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

serojad 29 marca 2014 zrobiłam się głodna, a zobaczcie ze każdy może zrobić sam w domu oscypek... http://winoiser.com/

0 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

agatasur 20 lipca 2010 O to danie naprawdę mnie zaskoczyło! Muszę kiedyś wypróbować! :)

4 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

wiola1100 17 czerwca 2010 oscypek to mój ukochany ser,muszę spróbować twój pomysł bo tak jeszcze nie jadłam,pozdrawiam

4 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

Gucio 17 czerwca 2010 Rozumiem, że przy tłustym oscypku ten panier z platków kukurydzianych ma sprawiać wrażenie potrawy fitness?

0 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

13jolanta 17 czerwca 2010 Uwielbiam oscypki i inne sery..wyśmienity pomysł na wczesną kolację:) Dzięki:)

4 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

beti83 16 czerwca 2010 no takiej wersji jeszcze nie jadłam - zapowiada się ciekawie

4 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń