Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Owocowe gołąbki"
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 78
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 135
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 78
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 135
Składniki
Liście kapusty przelej wrzątkiem.
Świeże owoce pokrój na kawałki. Wymieszaj z suszonymi i ugotowanym wcześniej ryżem.
Zalej sosem z miodu i limonki doprawionym solą, pieprzem oraz bazylią.
Zawiń farsz w liście kapusty i usmaż je na maśle. Dolej wodę i śmietanę.
Przełóż całość do natłuszczonego naczynia żaroodpornego, obłóż kawałkami pomarańczy i zapiecz.
Jadwiga Smolińska z KoronowaŹródło: Super TV