Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pączki które zrobisz w 30 minut :)
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 83
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 39
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 100
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 83
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 39
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 100
Składniki
W misce wymieszać wszystko oprócz mąki. Używamy do tego trzepaczki lub kuchennej rózgi. Na końcu wsypujemy mąkę przesianą z proszkiem do pieczenia. Ciasto przekładamy do szprycy i wyciskamy na rozgrzany do 175*C olej. Smażymy z obu stron na lekko złoty kolor. Jeszcze ciepłe obtaczamy w cukrze wymieszanym z cynamonem.