Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis mojej babci. Smak który pamiętam z dzieciństwa.
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 83
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 147
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 83
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 147
Składniki
Twaróg dokładnie rozgnieść widelcem w misce, dodać resztę składników, wymieszać i wykładać małe porcje ciasta (w moim wypadku pół łyżki stołowej) na rozgrzany tłuszcz. Smażyć na złoty kolor. Po wystygnięciu posypać cukrem pudrem.