Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Pakieciki rybne"
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 83
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 148
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 83
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 148
Składniki
Ugotuj ryż. Szpinak posiekaj. Filety przypraw sokiem z cytryny, solą i pieprzem, pokrój na części. Papryki oczyść z nasion, pokrój w drobną kostkę.
Papier do pieczenia podziel na kwadraty, na nich układaj ryż, papryki, szpinak, filety ryby i gałązkę koperku. Całość przypraw pieprzem, ułóż odrobinę masła.
Pakieciki szczelnie zamknij, piecz około 20 minut w temperaturze 180°C.
CZAS: około 40 minutŹródło: Dobry Tydzień