Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne danie na obiad. Warto przyrządzić takie paluszki.
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 74
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 127
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 74
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 127
Składniki
Wykonanie: Wszystkie składniki wymieszać i na koniec dodać sztywno ubitą pianę z białek i posiekany szczypiorek. Na stolnicy wysypanej mąką robić wałeczki, następnie kroić i wrzucać na osolony wrzątek. Gdy wypłyną wyłożyć na półmisek i polać zrumienioną bułką tartą .